Одборник ПДП-а

Грмуша подржао Тривићеву

  • Извор: АТВ
  • 04.10.2024. 09:09

Одборник ПДП-а у Скупштини Града Бањалука Милко Грмуша јавно је подржао кандидата Народног фронта за градоначелника Бањалуке Јелену Тривић.

"Прије четири године Јелена Тривић ме јавно подржала за вријеме предизборне кампање за локалне изборе. Наступили смо тад на платформи важности поштовања закона, струке и елементарне пристојности и реда у институцијама система у Граду Бањалука“, навео је Грмуша у објави на друштвеној мрежи Фејсбук.

Грмуша је додао да све те вриједности заступа и данас. 

"Иако се са госпођом Тривић нисам увијек слагао у неким политичким ставовима, међусобно људско поштовање је остала константа у нашим односима. Сматрао сам и сматрам и данас да је ријеч о образованој, поштеној и квалитетној особи која има искрену жељу да Бањалуку и Републику Српску учини бољим мјестом за живот људи“, додао је Грмуша.

Грмуша је нагласио да, колико год и она и многи други можда то некад њему замјерали, остаје при свом базичном вишегодишњем ставу да је овој земљи очајнички потребно више државника, а мање политичара. 

"Објективни проблеми народа и државе траже дијалог и компромис око различитих политичких ставова, а бескомпромисност у вези поштовања закона и стварања независних и правних институција које ће процесуирати све неправилности свих, без изузетака“, поручио је Грмуша. 

Грмуша је нагласио да је увјерен да ће Тривићева након побједе у Бањалуци успјети да положи и тај свој најтежи досадашњи испит и да ће знати како да уједини град око ових кључних принципа. 

"Као тешки радохолик, као жена која је све у животу стекла својим радом, као дијете из поштене радничке куће, знам да ће Јелена умјети да остане на земљи, одвоји жито од кукоља који воли да подилази властима и моћницима и донијети многе добре ствари у наш град и земљу“, додао је он.

Грмуша је позвао све да гласају за Јелену Тривић.

"Зато позивам све своје пријатеље и људе који поштују моје мишљење да на овим изборима гласају за њу и да јој помогну у остваривању тих циљева, баш као што их позивам као и прије да и мене и њу и сваког другог ко евентуално изневјери обећано казни након избора“, закључио је Грмуша.

Пратите нас и путем Вибера