Велибор Станић

ГрО СП Бањалука: Подршка Шоботу

  • Извор: АТВ
  • 09.09.2024. 13:12

Градски одбор Социјалистичке партије /СП/ Бањалука подржава СНСД-овог кандидата Николу Шобота за градоначелника Бањалуке, рекао је предсједник одбора Велибор Станић.

"Сигуран сам да ће послије 6. октобра заједно радити на побољшању ситуације у овом граду", истакао је Станић.

Станић је рекао да је Бањалука европски град, град младих, спорта, те је изразио наду да ће одборници СП-а заједно са Шоботом спроводити политике које ће побољшати живот грађана Бањалуке.

"Наши кандидати су сјајни људи, остварени и професионално. Пуно је нових лица који ће донијети нову енергију, као и они старији који ће им помагати и усмјеравати их", рекао је Станић новинарима у Бањалуци, гд‌је је одржана проширена сједница Градског одбора СП-а Бањалука.

Он је додао да социјалисти потпуно спремно улазе у изборе, да су саслушали потребе грађане и те политике представиће у кампањи.

"Наш циљ је најмање 10.000 гласова у Бањалуци и мислимо да смо способни да имамо три одборника", рекао је Станић, који је и носилац листе СП-а за локалне изборе у Бањалуци.

Шобот је нагласио да му је част што је добио подршку бањалучког СП-а у трци за градоначелника Бањалуке.

"Оно што нас уједињује су исте вриједности, план и програм рада у граду Бањалуци. Циљ је да Бањалуку вратимо на исправан пут, да вратимо струку, знање и образовање, капиталне пројекте и сигурно је да ћемо то лакше урадити заједно. Заједничке идеје и саборност су гарант побједе", рекао је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера