Кандидат СНСД-а за начелника општине Теслић

Керић: Покренућемо Теслић послије 6. октобра

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2024. 20:15

Кандидат СНСД-а за начелника општине Теслић Недељко Керић рекао је да је народ у Теслићу спреман за промјене које ће, ако побиједи на локалним изборима 6. октобра, покренути цијели крај.

- Масовност показује да је народ спреман за промјене које долазе у октобру и које ће покренути не само блатнички крај већ цијели Теслић - рекао је Керић на предизборном скупу у Блатници.

Он је нагласио да је блатнички крај годинама стављан у други план, да су путеви у веома лошем стању, као и да питање воде није ријешено, те да је ту и Вучија планина са огромним потенцијалом који се може искористити.

- Ми ћемо све то урадити. Радићемо и на путу према Зеници, то је дугорочан пројекат али ће бити завршен, битно га је започети - рекао је Керић.

Он је додао да ће и Очауш преко Масловара спојити са Бањалуком, што је значајно за људе који живе у овом крају.

- Имамо енергију, снагу, људе, треба само да побиједимо, а побиједићемо - истакао је Керић.

Члан Главног одбора СНСД-а Саво Минић истакао је да ова локална заједница треба да има комуникацију са Владом и да има пројекте, наводећи да је мјесто начелника овдје обезвријеђено.

- Знамо да је Керић тај кога ће Теслић подржати - рекао је Минић.

Драгутин Шкребић из СПС-а рекао је да ови предизборни скупови показују да Керић има све већу подршку и да ће се то показати и на изборима 6. октобра.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм