Бијељина

Лазић: Додатно подржати спортске колективе

  • Извор: СРНА
  • 29.09.2024. 17:42

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић рекао је да је неопходно додатно подржати спортске колективе да би се што више младих бавило спортом, чиме се доприноси и укупном јавном здрављу, али и позитивно утиче на карактер, развој тимског духа и самопоуздања појединца.

Лазић и носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Бијељина Бојан Савић посјетили су данас семберски Фудбалски клуб (ФК) "Љељенча" и управи клуба уручили поклоне, а у разговору са члановима клуба, Лазић је указао на значај спорта за развој појединца и друштва у цјелини.

"Увијек говорим колико нам је важно да смо повезани и да сарађујемо, да се не дијелимо, а кроз спорт се те лекције уче од малих ногу", поручио је Лазић.

Савић је рекао да су спортисти најбољи амбасадори свог града и да сви спортисти у Семберији заслужују добре услове за рад.

"Радићемо 365 дана у години како бисмо им обезбиједили добре услове за тренинге, модерну и нову опрему, јер су они наш највећи понос и најбољи амбасадори Семберије", поручио је он.

Истичући да у овим клубовима данас тренирају неки будући Јовић, Милошевић, Јовељић, Савић је нагласио важност да улагања у спорт буду континуирана, без подјела и селекције, како то дјеца заслужују.

Фудбалском клубу "Љељенча" поклоњен је нови сет дресова, нова опрема за тренинг и лопте, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина.

Из тог клуб истичу да је ово једно у низу континуираних улагања у овај клуб у оквиру ког дјелује и школа фудбала за дјецу из Љељенче и околних села.

"Школа фудбала тренутно има 35 чланова, а главни циљ нам је да дјеци скренемо пажњу са друштвених мрежа и да их усмјеримо ка спорту, забави и дружењу", рекао је предсједник ФК "Љељенча" Милорад Савић.

Према његовим ријечима, то не би било могуће остварити без многобројних спонзора од којих је највећи Градски одбор СНСД Бијељина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Документарни програм: Гаравице

    '''Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)

  • 22:00 Персона (16+)

    Персона (16+)

  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм