Бијељина

Лазић: Слушам народ и никог више

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2024. 15:50

Др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине, данас је, заједно са кандидатима ове странке за одборнике у Скупштини града Бијељина, прошетао улицама града и градском Зеленом пијацом, гдје су разговарали са грађанима.

Лазић је истакао да је Семберија лијепа, али да вриједни људи који овђе живе заслужују да буде још љепша и напреднија.

"Слушам народ, а народ ми каже само једно – да желе бољу, праведнију и напреднију Семберију. Хоћемо и можемо да направимо нове шансе за нашу дјецу и искористимо све потенцијале које имамо. Пред нама је много посла, али ја се посла не бојим. У Бијељини је мој дом и моја породица, увијек сам био с нашим људима и тако ће бити и убудуће. Спреман сам за све изазове који су пред нама, спреман сам да радим свакога дана како би наша Бијељина, наша Семберија, постала регионални лидер, што и заслужује", рекао је др Лазић.

Бојан Савић, носилац одборничке листе за Скупштину града Бијељина истакао је да се на улицама Бијељине, као и у остатку Семберије, осјећа побједничка атмосфера.

"Осјећа се да је побједа близу, испред нас. Често то говоримо, али желим да то поновим и сада, јер је јако важно – дошло је вријеме да политику кукања и демагогије замијенимо политиком одговорности и политиком резултата. Др Микајло је човјек који иза себе има резултате, а пред собом јасан циљ, и заједно ћемо се прихватити посла већ 7. октобра", рекао је Савић.

Са грађанима су разговарали и кандидати СНСД-а за одборнике Младен Милић, Александар Ђурђевић, Татјана Перић и Драгана Скочајић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.