Кандидат за одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука

Лукач: Станивуковићу, престани да глумиш жртву и брукаш Бањалуку

  • Извор: СРНА
  • 30.09.2024. 20:08

Кандидат за одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука и бивши министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач поручио је Драшку Станивуковићу да није срамота изгубити изборе и није трагедија остати без функције, али је срамота брукати и себе и град чији је градоначелник још кратко.

"Свако на крају остаје сам са својим одлукама, својим дјелима и недјелима. Ти најбоље знаш шта си радио и има ли разлога да се плашиш закона", нагласио је Лукач.

Он је рекао за Срну да Станивуковић покушава да себе прикаже као жртву, али ово је већ виђено и лоше одглумљено.

"Покушава да скрене пажњу са своје неодговорне политике и катастрофалног управљања градом. У једној ствари, ипак, није слагао – он јесте лисица, али народ Бањалуке није кокошка", истакао је Лукач.

Домаћинска атмосфера током Додикове посјете: Један од Ристиних синова изрецитовао пјесму предсједнику

Домаћинска атмосфера током Додикове посјете: Један од Ристиних синова изрецитовао пјесму предсједнику

Његово лукавство, препреденост и склоност манипулацијама, рекао је Лукач, најбоље су се показали када су грађани у најгорим врућинама остајали без воде, док су му људи долазили по картице које не раде, или када су видјели да је саобраћај у граду потпуно уништен, а озбиљних пројеката нема осим козметике у сврху његове промоције.

"Драшко, у својој грамзивости и похлепи за јавним простором, не видиш да те је напустио сваки иоле кредибилан сарадник. Данас, једини који те хвали си ти сам. Остао си потпуно сам. Остао си сам јер твоји, а не моји сарадници, говоре да планираш да угрозиш стабилност и мир у изборној ноћи кад схватиш да си изгубио. То, дакле, не говорим ја, нити СНСД. То говоре људи који су ти некада били најближи сарадници", нагласио је Лукач.

Он је додао да је Станивуковић у свом лукавству изгубио све пријатеље и сараднике, а лажним осмјесима и ситном козметиком није успио да превари Бањалучане.

"Бањалука је највећи град Републике Српске, а Бањалучани грађани достојни славне историје нашега града. И зато ће за седам дана један од њих, побједник Никола Шобот, бити изабрани градоначелник", истакао је Лукач.

Пратите нас и путем Вибера