Милорад Додик

"Ненад Пезеровић је најбољи избор за Котор Варош"

  • Извор: СРНА
  • 19.09.2024. 19:57

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да је кандидат ове странке за начелника општине Котор Варош Ненад Пезеровић најбољи избор за ову локалну заједницу.

Додик је истакао да је неопходно да Котор Варош буде дио породице СНСД-а, јер је са актуелном локалном влашћу заустављен развој општине.

"Котор Варош посрће у посљедњих осам година због политичких подјела. Међутим, након 6. октобра ова локална заједница биће политички стабилна, на челу са новим начелником Пезеровићем", навео је Додик на трибини СНСД-а.

Он је указао да је неприхватљиво да дјеца у Котор Варошу по двије-три године чекају да буду примљена у вртић, те најавио да ће, након побједе Парезановића и одборничке листе СНСД-а на изборима, бити финансирана изградња новог вртића вриједности милион КМ.

Додик је додао да ће бити изграђено и дјечије игралиште након што се израде пројектне документације.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да у Котор Варошу има младих који желе да остану на овим просторима и поручила им да њима припада будућност.

"Гаранција за бољи Котор Варош је СНСД и будући начелник Ненад Пезеровић, као и одборничка листа на челу са Драганом Петрушић. Од будућег начелника очекујемо да води бригу о интересу свих грађана и о Републици Српској, јер он то разумије за разлику од садашњег начелника", поручила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Ненад Пезеровић рекао је новинарима да Котор Варош више не може да чека и да мора много боље, више и поштеније.

"Окупио сам нови тим младих, школованих људи који имају енергију и жељу да остану овдје да раде. Котор Варош ће се покренути и може да крене да ради озбиљне пројекте. Бићу начелник свих грађана, а не само политички подобних", рекао је Пезеровић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Драгана Петрушић рекла је новинарима да Котор Варош бира између побједе и стагнације.

"У посљедњих осам година у Котор Варошу нема ни реда, ни рада, а најмање одговорности. Власт није унаприједила мјесне заједнице и зато СНСД мора побиједити да се створе услови да не одлазе млади и образовани људи и породице са дјецом", рекла је Петрушићева.

Пратите нас и путем Вибера