Локални избори

Потписан коалициони споразум СНСД-а, УС и Коалиције "Србац - наш град"

  • Извор: СРНА
  • 09.09.2024. 13:59

Србачки одбори СНСД-а, Уједињене Српске (УС) и коалиције "Србац-наш град" (НДП, СПС и Демос) потписали су данас коалициони споразум којим, како су навели, дају апсолутну подршку кандидату СНДС-а за начелника општине Србац Млађану Драгосављевићу.

Драгосављевић је истакао да је овај споразум наставак досадашње добре сарадње у којој су успјели да одрже висок ниво демократије у раду локалне скупштине.

"Очекујемо формирање стабилне скупштинске већине. Желимо да доносимо добре и битне одлуке за развој локалне заједнице", рекао је Драгосављевић, који је и предсједник Општинског одбора СНСД-а.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Србац Милош Будић рекао је да споразум представља наставак заједничког рада, али и подршку Драгосављевићу као кандидату за начелника општине.

"Уједињена Српска има добру листу и очекујемо подршку грађана Српца да заједно са коалиционим партнерима учинимо да овај град буде мјесто које се развија", рекао је Будић.

Носилац листе коалиције "Србац - наш град" Горан Ћосић рекао је да су процијенили да је подршка актуелном начелнику општине логична јер су и до сада имали успјешну и коректну сарадњу.

"Циљ је да својим учешћем у локалној скупштини унаприједимо рад локалне управе", рекао је Ћосић.

Пратите нас и путем Вибера