Модрича

Ракић: Формираћемо скупштинску већину, са резултатима за начелника сачекаћемо

  • 07.10.2024. 00:11

СНСД је најјача политичка партија у Модричи и формираће скупштинску већину, док ће се са резултатима за начелника општине сачекати, рекао је кандидат СНСД-а за ову позицију Борислав Ракић.

"СНСД тренутно има 31 одсто, а СДС неких стотињак гласова мање од нас, ту су наши коалициони партнери, на основу ових пребројаних резултата дефинитивно формирамо скупштинску већину", рекао је Ракић.

Он је истакао да је са својим тимом сам направио озбиљан резултат и да су још једном показали да је СНСД најјача политичка партија.

Ракић је указао да је данас било бројних кршења изборног циклуса, те је замолио противкандидата Јовицу Радуловића да не збуњује грађане тиме што проглашава побједу.

"То није тачно, ми имамо податке који су тотално другачији. Тренутни побједник је СНСД, имаћемо и највећи број одборника", рекао је Ракић.

Он је навео да су веома проблематична бирачка мјеста у мјесним заједницама Врањак и Бријестово, гдје су, како је рекао, били и припадници полиције јер недостаје један листић што указује на чињеницу на могући тзв. бугарски воз.

Он је захвалио грађанима Модрича за подршку, наводећи како је овај град у протекле четири године био предмет политичке репресије.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: