Кандидат за градоначелника Бањалуке

Шобот: Додик ми је рекао да морам побиједити, нећу бити циркусант и глумац

  • 21.09.2024. 11:00

Кандидат за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, рекао је да није члан ниједне странке, да је прихватио кандидатуру испред СНСД-а јер жели да његов град буде бољи, а да би Бањалучани требало да живе у граду који има воду, уредне паркове, нове саобраћајнице.

Шобот, који је доктор кардиолог и начелник Клинике за кардиохирургију Универзитетског клиничког центра Републике Српске, истакао је да жели и да ће радити у складу са законом а не према туђим интересима.

- Својој породици сам обећао да нећу урадити ништа због чега ће се они стидјети. Не пада ми напамет да привлачим пажњу неким глупостима, и то је мој став. Имам системска рјешења која захтијевају озбиљан рад. Желим да се окренемо струци, развоју. Несхватљиво је за мене да људи у Бањалуци и данас немају воду. Срамота је да људи на плус 40 немају воду. То су моје комшије, моји пријатељи - истакао је Шобот.

Додао је да док ми причамо о води и асфалту, млади људи одлазе.

- Не причамо о радним мјестима него о води и асфалту. Тренутно у Бањалуци 2.500 дјеце чека мјесто у вртићу. Милорад Додик ми је рекао да морам побиједити. Подршка је неспорна. За сада иде јако добро - поручио је Шобот у интервју за  Дневни аваз.




 

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.