Кандидат за градоначелника Бањалуке

Шобот: Ми побјеђујемо – Бањалука добија бољи саобраћај!

  • 27.09.2024. 19:26

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, вечерас је одржао трибину у Паприковцу, гдје је са мјештанима разговарао о кључним инфраструктурним проблемима, са посебним нагласком на саобраћајну регулацију, безбједност и побољшање комуналних услуга.

- Ми побјеђујемо, а то значи бољи и сигурнији саобраћај за све грађане Бањалуке. Не можемо допустити да овакви проблеми остану занемарени. Заједно ћемо унаприједити саобраћајну инфраструктуру у Паприковцу, како би наши грађани безбједно пролазили кроз сваку раскрсницу и улицу - нагласио је Шобот.

Међу приоритетима је рјешавање проблема регулације саобраћаја на раскрсници код Чајавеца, гдје је промет чест извор несигурности за возаче и пјешаке. Поред тога, асфалтирање и санација улица Николе Бокана, Раде Марјанца, Крајишке и дијела улице Лијевчанске, које се спајају са Улицом Јована Рашковића, осигураће сигуран и ефикасан пролазак кроз ове дијелове града.

Шобот: Отворићемо школу на Паприковцу

Шобот: Отворићемо школу на Паприковцу

Шобот је посебно нагласио значај изградње надстрешница на аутобуским стајалиштима у Улици Ранка Шипке, како би путници имали сигурније и удобније услове приликом чекања јавног превоза.

- Побољшање саобраћајне инфраструктуре не значи само цесте, већ и бригу о сваком детаљу – од тротоара до аутобусних стајалишта, све је дио наше побједе за бољу Бањалуку - каже Шобот.

Шобот је у свом говору истакао и проблеме са паркирањем на Паприковцу, најављујући нове пројекте за изградњу паркинг простора, као и систематско рјешавање проблема отпада, укључујући селективно одвајање и прање улица.

- Одржавамо град и правимо га бољим за све нас – јер ми не само да побјеђујемо, ми стварамо град достојан живота - поручио је Шобот.

На крају, Шобот је закључио: "Побјеђујемо јер знамо како до бољег саобраћаја, више паркинга и одговорнијих комуналних услуга. Побиједиће Паприковац, побиједиће Бањалука!"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: