Кандидат за градоначелника Бањалуке

Шобот: Мотике заслужују озбиљна улагања и одговорну власт јер Бањалука мора бити здрава

  • Извор: АТВ
  • 25.09.2024. 19:34

Кандидат за градоначелника Бањалуке, др Никола Шобот, данас је посјетио Мотике, гдје је са мјештанима разговарао о проблемима са којима се свакодневно суочавају. Мотике, као једно од кључних сеоских насеља Бањалуке, дуго је било запостављено када су у питању комунална и здравствена инфраструктура.

- Путна инфраструктура у Мотикама мора бити приоритет. Свака јача киша изазива поплаве због неодржаваних путева и нечишћених канала. Наша обавеза је да обезбиједимо редовно одржавање путева и канала, како би мјештани могли нормално живјети и радити - поручио је Шобот, наглашавајући да ће градска управа коју ће предводити осигурати редовно насипање и чишћење путева.

Поред тога, Шобот је истакао потребу за постављањем јавне расвјете, гдје је она најпотребнија, и рјешавањем питања рада амбуланте.

- Здравље мора бити приоритет, и обећавам да ће Мотике добити адекватну здравствену заштиту кроз боље функционисање амбуланте. То је моја обавеза према вама - истакао је Шобот.

Једна од кључних тачака његовог програма су и бесплатни систематски прегледи. “ Мотике ће бити укључене у градски програм бесплатних и редовних систематских прегледа, посебно за оне грађане који нису у могућности редовно обављати превентивне здравствене контроле. Наш циљ је здрава и сигурна Бањалука - додао је Шобот.

Шобот је такођер обећао отварање канцеларије градске управе у Мотикама, која би била доступна грађанима за обављање различитих услуга, уз додатак поште и апотеке.

- Нећемо дозволити да Мотике остану без основних услуга. Ми ћемо донијети промјене које су вам потребне!

На крају, Шобот је закључио:

- Мотике, као и сваки други дио Бањалуке, заслужују једнак третман и улагања. Заједно ћемо градити сигурну и просперитетну заједницу. Побиједиће Мотике, побиједиће Бањалука!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм