Кандидат за градоначелника Бањалуке

Шобот: Српске Топлице заслужују бољу инфраструктуру

  • 20.09.2024. 19:50

Кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, данас је наставио кампању посјетом Српским Топлицама, гдје је са мјештанима разговарао о кључним проблемима који оптерећују свакодневни живот у овом дијелу града.

Шобот је нагласио да је рехабилитација асфалта у улици Симе и Илије Партала приоритет, јер грађани не смију чекати на основну путну инфраструктуру. Такођер је истакао да ће побољшати одржавање улица, посебно у улици Манастира Гомионице, јер су лоши путеви и неадекватно одржавање један од главних проблема са којима се Српске Топлице суочавају.

- Боља водоводна инфраструктура је кључна за квалитетан живот свих становника овог дијела Бањалуке. Без приступа чистој води, не можемо говорити о достојанственим условима за живот - поручио је Шобот, истичући да је рјешавање ових питања приоритет његовог плана.

Шобот је такођер указао на туристички потенцијал термалних бања у Српским Топлицама, нагласивши да је неопходно искористити ову природну предност града.

- Изградња новог комплекса термалних бања не само да ће повећати квалитет живота становника, већ ће донијети и развој туризма, што је важно за цијелу Бањалуку -додао је.

Посебно је истакао проблем недостатка дјечијих игралишта на обје стране Врбаса.

- Дјеца морају имати сигурна и уређена мјеста за игру, јер то је основа сваког насеља. У Српским Топлицама ниједно дијете не смије бити ускраћено за основне услове за игру и одрастање - рекао је Шобот.

На крају, Шобот је емотивно поручио: Политика за мене није средство личне користи, већ начин да наш град учинимо бољим. Српске Топлице су мјесто с великим потенцијалом, и заслужују развој, улагања и одговорну управу. Побиједиће Српске Топлице, побиједиће Бањалука!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: