Кандидат за градоначелника

Срдачан дочек за Лазића у бијељинском Дому пензионера

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2024. 16:16

Прим. др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине и Бојан Савић, носилац одборничке листе ове странке за Скупштину града Бијељина, срдачно су дочекани у Дому пензионера у Бијељини.

Др Лазић и Савић су, на позив бијељинских пензионера, посјетили једну од прослава које се редовно организују у бијељинском Дому пензионера, што је изазвало одушевљење свих присутних.

"Иако радим са дјецом, веома поштујем пензионерску популацију. Захвалан са нашим пензионерима што су нас позвали и угостили. Драго ми је што су, упркос бројним изазовима са којима се суочавају, наши пензионери весели и увијек пронађу повод за славље. Ја вјерујем и надам се да ћемо им у наредне четири године обезбиједити већу подршку локалне заједнице и још више разлога за радост. До тада, обећао сам нашим пензионерима да ћу лично организовати једно велико дружење за све њих", рекао је др Лазић.

Присутнима се обратио и Бојан Савић, носилац листе СНСД-а за одборнике у Скупштину града Бијељина.

"Поред бројних мудрих ствари, наши пензионери задали су нам свима лекцију када је ријеч о енергији и животној радости коју посједују. Нисам имао прилику раније да присуствујем прославама наших пензионера, али сад сам се увјерио у оно што сви причају - да је овдје увијек највеселије. Ми ћемо се потрудити да у наредне четири године нашим пензионерима дамо још много разлога за радост и да их подржимо, јер сви заслужују достојанствено треће доба", поручио је Савић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм