Градишка

Шулић: Политички програм СНСД-а усмјерен на развој Српске

  • Извор: СРНА
  • 08.09.2024. 08:46

Савез независних социјалдемократа (СНСД) свим локалним заједницама нуди јединствен политички програм и платформу усмјерене на развој Републике Српске и снажну Српску спремну да се носи са свим изазовима, а што грађани и препознају, изјавио је Срни члан Главног одбора СНСД-а Денис Шулић.

Шулић је оцијенио да сва претходна дешавања и сви ударци на предсједника Републике Српске Милорада Додика нису постигли ништа од онога што су њихови творци прижељкивали, јер је Српска остала стабилна и на правцу развоја који су Додик и СНСД трасирали и од којег не одустају упркос свим пријетњама.

"Додик је и сам у неколико наврата нагласио да је свјестан да сви напади којима је изложен нису усмјерени на њега лично, већ имају за циљ урушавање институција Републике Српске и да је он спреман до краја се носити с њима како би сачувао Српску", рекао је Шулић.

Додик у посјети манастиру Ступље

Додик у посјети манастиру Ступље

Он је додао да су то грађани препознали и да Додику пружају подршку не само током режираних судских процеса, већ свакодневно у свим локалним заједницама у којима он борави.

Шулић је навео и да СНСД очекује побједу својих кандидата у свим локалним заједницама, као и раст броја освојених одборничких мандата, што ће бити још једна потврда исправне и у народу препознате и подржане политике СНСД-а и Милорада Додика.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм