Кандидат СНСД-а за начелника општине Источна Илиџа

Вујичић: Очекујем промјене

  • Извор: СРНА
  • 06.10.2024. 19:33

Кандидат СНСД-а за начелника општине Источна Илиџа Мирослав Вујичић рекао је да ће се грађани данас опредијелити да ли ће остати у стању у каквом су до сада били или су за просперитетнију и напреднију општину.

"Очекујем промјене у Источној Илиџи и да грађани изађу у што већем броју како би изборни процес имао легитимитет", рекао је Вујичић новинарима након гласања на локалним изборима.

Вујичић је навео да у Источној Илиџи изборни процес тече са одређеним неправилностима које су увијек биле карактеристичне за ову локалну заједницу.

Према његовим ријечима, увијек има покушаја различитих махинација, од уношења оловака и сатова који снимају, покушаја прављења "бугарских возова".

Он је додао да је и сада било неколико таквих примјера на бирачким мјестима у Војковићима и Добрињи, о чему су обавијештене Општинска изборна комисија и Централна изборна комисија БиХ.

"Постоје одређене врсте притисака на гласаче и очекујемо од органа који су задужени за обезбјеђење регуларности изборног процеса да предузму мјере како би се процес завршио како треба", истакао је Вујичић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.