"Опљачкана сам"

Аустралијанка шокирана цијеном слаткиша у Хрватској

  • Извор: Индекс
  • 25.09.2024. 19:42

Аустралијска тиктокерка Ашли љетовала је недавно у Хрватској те је објавила видео на свом профилу у којем је испричала како се неугодно изненадила у једној продавници са слаткишима. Када је угледала шарене бомбоне и разне врсте слаткиша, била је одушевљена, али када јој је трговац рекао колико коштају, није јој било свеједно.

"Опљачкана сам у Хрватској", написала је у опису видеа.

Кренула је ријечима:

"Искрено, могла бих сад заплакати", започела је Ашли причу. "Угледала сам продавницу са слаткишима који су предобро изгледали. Послала сам фотку породици и мој тата је био одушевљен избором те сам одлучила узети их. Сам бираш колико желиш слаткиша, нешто попут самопослуживања, и затим их одеш платити", објаснила је тиктокерка. 

Наставила је:

"Дошла сам на касу и нисам знала колико коштају", рекла је те додала да их је платила 27 евра. "Цијена за 100 грама је шест евра", рекла је зачуђено. "Касир ми је рекао да могу платити само готовином, али ја је нисам имала код себе", наставила је причу те рекла да га је упитала може ли отићи по новац. "Размишљала сам, ако ми каже да одем по готовину, једноставно се нећу више вратити јер - 27 евра, превише је то за обичне слаткише", поновила је. 

@ashleighbuchanan_ Robbed I tell you!!!! 😭 #croatia #robbed #lolliestore #jellylollies #travelstory #europe #eurosummer #travel #dubrovnik ♬ original sound - Ashleigh 🍒
Још је рекла:

"Међутим, рекао ми је да ипак могу платити картицом", рекла је разочарано те их је на крају купила. "Све што сада могу је смијати се овоме", закључила је Ашли. 

Њен видео прегледан је више од 153 хиљаде пута те је скупио више од 400 коментара. Између осталог јавили су јој се и Хрвати који су коментарисали да их та ситуација ни најмање не чуди. "Истина, у градовима као што су Хвар, Сплит или Дубровник често се догађа да туристима наплате вишу цијену", написао јој је неко, на шта је тиктокерка одговорила: "Да, упала сам у ту замку."

"Никад не бих купила слаткише који стоје на отвореном цијели дан", "Требала си питати за цијену прије него што си их ставила у врећицу", "Такве продавнице слаткиша су скупе у цијелој Европи, могла си то претпоставити", били су још неки од коментара испод њеног видеа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм