Вјера и Рајко

Читуља расплакала Балкан: ''Знали смо да ће доћи тренутак када ће једно од нас двоје ово морати да напише''

  • Извор: Блиц
  • 22.10.2024. 14:09

Љубавна прича Вјере и Рајка Перовића која је трајала деценијама, одушевила је, али у истом, и расплакала регион усљед ријечи које је Вјера упутила преминулом супругу након више од пола вијека дијељења љубави, доброг и злог.

На инстаграм страници “Подгорички времеплов”, осванула је читуља почившег Рајка Перовића из Црне Горе коју је у тамошњој штампи дала његова супруга Вјера. Усљед топлих, њежних и животних ријечи које су се низале испод његове слике и имена, велики број оних који је имао прилике да види читуљу, навео је да није успио до краја да прочита, а да не заплаче.

Вјера се опростила од Рајка дирљивим ријечима

"Знали смо да ће доћи тренутак када ће једно од нас двоје ово морати да напише и да са неизмјерном тугом схвати да се више нећемо заједно будити. Рајко мој, хвала ти за 65 година велике пажње и љубави. Твоја Вјера“, гласио је текст који се налазио у црногорској дневној штампи.

Сама објава пропраћена је и текстом који се налази испод умрлице, која можда и најбоље објашњава дубину ријечи.

"Да ми је неко причао да је читуља нешто најљепше што ћу данас прочитати, не бих му вјеровала“, написала је неименована дјевојка.

Услиједило још примјера ванвременске љубави

У коментарима који су наступили испод објаве, смјењивали су се коментари у којима су пратиоци странице изражавали своје емоције усљед количине љубави Вјере и Рајка. Ипак, један се посебно издвојио, преноси Блиц.

"'Заједно се родисмо, од дјетињства љубав водисмо. Заједно шесторо дјеце родисмо. Ти најљепша жено, за тебе сам се родио, за тебе живим, за тебе ћу умријети’. Мој прадјед мојој прабаки. Умро је 30 дана послије ње. Споменик у селу Пребиловци“, написала је дјевојка по имену Ивана чији је коментар сакупио велике симпатије пратилаца странице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.