Тиктокерка

Да ми је на каси рекао да морам по кеш, не бих се вратила: Људи, плаче ми се због рачуна у Хрватској

  • Извор: Мондо.рс
  • 26.09.2024. 11:33

Ешли, популарна тиктокерка из Аустралије, љетовала је недавно у Хрватској и објавила снимак на свом профилу који је постао виралан. Објаснила је како се непријатно изненадила у једној продавници слаткиша. У опису снимка је написала "Опљачкана сам у Хрватској", а потом је открила да је била одушевљена шареним бомбонама. Ипак, када је на каси чула цијену, није јој било свеједно.

"Искрено, могла бих сад да заплачем. Угледала сам продавницу са слаткишима који су предобро изгледали. Послала сам фотку породици и мој тата је био одушевљен избором, па сам одлучила да их купим. Сам изабереш колико желиш слаткиша, нешто попут самопослуживања, а затим одеш и платиш их", рекла је тиктокерка.

"Дошла сам на касу и нисам знала колико коштају. Платила сам их 27 евра! Цијена за 100 грама је 6 евра. Продавац ми је рекао да могу да платим само готовином, али ја је нисам имала код себе Размишљала сам, ако ми каже да одем по новац, једноставно се нећу више вратити јер - 27 евра, превише је то за обичне слаткише. Међутим, рекао ми је да ипак могу да платим картицом. Све што сада могу, јесте да се смијем овоме", рекла је Ешли.

Хрвати одмах реаговали

Снимак је погледало више од 150.000 људи, а коментарисали су га и Хрвати који су истакли да их ова ситуација не чуди.

Дарко хтио да ожени Српкињу, али ниједна није хтјела на село: Онда упознао Албанку

Дарко хтио да ожени Српкињу, али ниједна није хтјела на село: Онда упознао Албанку

"Истина, у градовима као што су Хвар, Сплит или Дубровник често се догађа да туристима наплате пуно", "Никад не бих купила слаткише који стоје на отвореном читав дан", "Требало је да питаш за цијену прије него што си их ставила у корпу", "Такве продавнице слаткиша су скупе у цијелој Европи, могла си то да претпоставиш", гласили су неки од коментара.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: