Osijek

Građani pozivaju na oprez: "Manijak djevojčice mami slatkišima u automobil"

  • 08.02.2020. 10:05

Muškarac je navodno učenici rekao: "Dođi, imam bombone i odvesću te kući mami".

Osječka policija noćas je zaprimila dojavu o muškarcu koji je pokušao slatkišima namamiti djevojčicu u svoj automobil. Djevojčica se u to vrijeme s dvoje kolega iz razreda vraćala kući. Radi se o učenicima drugog razreda OŠ Tina Ujevića u naselju Jug 2.

“Troje djece iz drugog razreda išlo je kućama juče oko 12.30 sati. U jednoj od uličica na potezu između škole i Divaltove ulice zaustavio se automobil. Čovjek u automobilu (sivi Opel), stariji, ćelav s kosom sa strane, zaustavio se, djevojčici ponudio bombone i pozvao je u automobil. Ona je krenula, jedan od dječaka joj je rekao da to ne radi i zaustavio je. Djevojčica nije ušla. Čovjek u automobilu još se neko vrijeme vozio polako uz njih. Tada je naišla baka jednog od dječaka, nakon čega se čovjek u automobilu udaljio”, objavili su danas zabrinuti roditelje djece na Fejsbuku, dodajući kako je sličan slučaj prijavljen i prije nekoliko dana.

Rekao je da će je odvesti mami

Muškarac je navodno učenici rekao: “Dođi, imam bombone i odvesću te kući mami”.

Roditelji su se smjesta uputili u policijsku stanicu, a ubrzo su im kući stigli inspektori koji su razgovarali s djecom.

Ovaj se slučaj ozbiljno istražuje jer je sve troje djece ispričalo istu priču.

“Potvrđujem da smo zaprimili dojavu po kojoj intezivno postupamo. I u ovim trenucima, kriminalistički inspektori su na terenu”, rekao je za Večernji Zoran Kon, portparol PU osječko-baranjske.

  • 17:50 Емисија: Тајне музеја

    '''Емисија: Тајне музеја

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Слатке муке (12+)

    ''' Серија: Слатке муке (12+)

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)