Криминалац

Кристијан Голубовић смиривао тучу у Хрватској

  • Извор: 24сата.хр
  • 18.06.2024. 20:46

Кристијан Голубовић умијешао се у сукоб, тачније тучу двојице мушкараца у понедјељак, на хрватској риви.

Према писању хрватског "24 сата", гдје је објављен и видео-снимак, Кристијан Голубовић се у сукоб двојице мушкараца умијешао како би их раздвојио.

- У тучи је учествовао Иван Гиљановић, више пута осуђивани припадник сплитске криминалне сцене. Касније је Кристијан Голубовић, који је Гиљановићев гост, смирио ситуацију - рекао је очевидац.

О обрачуну на риви причали су и на снимци, коју је Гиљановић у понед‌јељак објавио на ТикТоку. Обојица су се у пратњи пријатеља и дјеце возили глисером. У видеу Гиљановић жали што није имао пиштољ.


- Мало, значи увијек је акција, мало једемо мало ударамо хахаха. Срећа па нисам има утоку, оставио сам је код куће. Да сам има био би га збушио, озбиљно ти говорим - рекао је Гиљановић.

Голубовићу је донедавно био забрањен улазак у Хрватску. Чим је забрана истекла допутовао је прво у Задар, па у Сплит, а на крају се нашао с Гиљановићем на Хвару.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.