Tragičan kraj potrage

Majci Mateja Periša pozlilo nakon pronalaska tijela

  • Извор: Блиц
  • 19.05.2022. 15:56

Majci Splićanina Mateja Periša pozlilo je juče kad je saznala da je njegovo tijelo pronađeno u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu, poslije pet mjeseci potrage, javlja "Blic".

Reporterka "Blica" danas je kratko razgovarala sa majkom Mateja Periša, koja se nije javno oglašavala poslije nestanka svog sina na obali Save u ranim jutarnjim satima 31. decembra prošle godine u Beogradu.

- Hvala vam, hvala vam na izjavama sućuti - rekla je u razgovoru Dženi, majka tragično preminulog Mateja Periša.

Majka Mateja Periša juče je saznala da je tijelo mladića, obučenog kao njen sin kada je nestao, izvučeno iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, osam kilometara nizvodno od mjesta gdje je Matej ušao u ledenu rijeku Savu.

Danas, dan kasnije, sve crne slutnje su potvrđene - DNK analiza je potvrdila da je u pitanju tijelo njenog sina, Mateja Periša.

Tijelo Mateja Periša izvučeno je oko 9:20 sati ujutro iz Dunava kada su ga u vodi primijetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mjesta.

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri tijelu policajcima i mornarima je bilo jasno da je najvjerovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK analiza.

DNK analiza je i obdukcija su rađeni po nalogu Višeg tužilaštva i po hitnom postupku su rezultati stigli već danas i potvrdili najcrnje slutnje.

(Blic)

Тагови:
  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.