Užas u Splitu

Mrtva žena pronađena u kadi, uhapšen sin

  • Извор: Индекс
  • 04.10.2021. 20:20

U stanu u Splitu u nedjelju ujutro pronađena je mrtva žena.

"Jutros smo zaprimili informaciju kako je u stanu na području Splita pronađeno tijelo ženske osobe. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja. Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu i zamjenica županijskog državnog izašla je na mjesto događaja. Tijelo će biti prevezeno na odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Obaviti će se očevid i provode se izvidi u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja", objavila je policija.

Policija je danas u svojstvu osumnjičenika ispitala tridesetdevetogodišnjeg B.S, starijeg od dvojice sinova pronađene žene, javlja Slobodna Dalmacija. Mlađi sin se nalazi u pritvoru zbog porodičnog nasilja, pa je on isključen kao mogući počinitelj.

Slobodna doznaje da će B.S. biti priveden uz kaznenu prijavu za teško ubistvo na posebno okrutan način iako je, po prvim informacijama, baš član porodice bio taj koji ju je navodno pronašao i pozvao dežurne službe da je spase.

"U događaju o kojem smo jučer izvijestili, a gdje je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe, utvrđeni su elementi kaznenog djela. Danas je uhićena jedna osoba te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo", javili su u ponedjeljak poslijepodne iz splitske policije.

Tijelo nađeno u kadi

Tijelo žene pronađeno je u kupatilu kako leži u kadi, a prednji dio tijela joj je bio u velikoj mjeri prekriven opekotinama, odnosno praktički karbonizovan.

Predstojeća istraga tek treba utvrditi kako je došlo do smrti, odnosno je li sin majku slučajno zapalio pa je pokušao ugasiti bacivši je u kadu punu vode ili se ubistvo odigralo na neki drugi način.

  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм