Branko Koloper

Nepotvrđene informacije: Ovo je ubica iz Šibenika, policija opkolila kuću

  • 30.01.2021. 16:20

Kako javlja Slobodna Dalmacija, četverostruki ubica iz Šibenika je Branko Koloper, vlasnik propale šibenske firme "Matkol".

Posljednje informacije koje javlja Slobodna Dalmacija je da se ubica nalazi u kući koju je opkolila policija, dok reakcije iz policije još uvijek nema.

Među ubijenima su navodno Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca "Djelo" čiji je otac poznati preduzetnik Joso Slamić koji se već neko vrijeme povukao iz biznisa i živi u Rijeci. Spominje se i Radojka Danek, stečajna upraviteljica i šibenska gradska vijećnica te još jedan muškarac, piše Slobodna Dalmacija.

Šibenik.in piše kako je, prema informacijama do kojih su došli, ubica prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne firme u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao vlasnika jednog trgovačkog lanca dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a spekuliše se da je u Šibeniku ubijena stečajna upraviteljica firme u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubistvom.

Potraga za napadačem je, piše Šibenik.in, proširena na splitsko i zadarsko područje. Iz policije zasad ne mogu potvrditi ove informacije.

Ubica je imao niz pekara i trgovina po gradu, ali je otišao u stečaj.

Podsjetimo, danas je u u Šibeniku izvršeno četverostruko ubistvo.