Угинула морска корњача

Непријатан призор на обали мора у Будви

  • Извор: Блиц
  • 05.06.2024. 10:03

Узнемирујући и тужан снимак са плаже у Будви који кружи интернетом изазвао је талас шока и забринутости међу грађанима и туристима у Црној Гори када се на обали нашла угинула огромна морска корњача.

Угинула морска корњача пронађена је на обали наводно након непогоде и јаке кише која је задесила Будву, рекао је аутор снимка, Алекс из Русије, који је видео несрећне корњаче подијелио са Инстаграм страницом “Подгорички времеплов”.

Како се може видјети на снимку, огромна корњача лежала је непомично на обали док је море још било немирно.

“Какво је ово море?”

Иако се не зна тачан разлог њеног угинућа драматичан призор је свакако изазвао различите реакције – од туге до горчине и бијеса.

“Какво је ово море? Да ли постоје институције који се баве овом проблематиком или то њих не занима! Немају свјест него загађују природне љепоте”, “Па послије јаке кише сва вода и блато са брда тече у море, шта да радимо”, “Да случајно којим случајним случајем нема неких форензичара да испитају узрок смрти?”, “Јадна”, “Море као најпрљавији поток, свако мало нека животиња мртва. Чудно шта све се не излива у то море зарад туризма”, “Да ли се испитује квалитет мора око плажа?”, “Може бити да је угинула и од грома”, гласила су само нека од нагађања корисника Инстаграма.

(ФОТО: podgoricki.vremeplov/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм