Patrik Šegota

Novo hapšenje u Hrvatskoj: Bivši šef groblja završio s lisicama na rukama

  • Извор: Индекс
  • 14.07.2021. 09:56

Kako piše "Index.hr", Šegota je uhapšen u Dubrovniku gdje je bio na ljetovanju.

Kako saznaje "Index", PNUSKOK je u Gradskim grobljima, pretresaju ured pomoćnika za prave poslove Drage Pleša, koji nije došao na posao. Nagađa se da je možda već u pritvoru. Takođe, PNUSKOK pretresa sobu uhapšenog šefa Groblja Patrika Šegote, koji sada radi u "Zagrebparkingu".

Navodno se radi o malverzacijama u javnoj nabavci, pogodovanju i zloupotrebi položaja.

Podsjetimo, Šegota je dao ostavku zbog afere koja je izbila jer je raspisao javni tender za desetogodišnji zakup zemljišta na četiri unosne lokacije na Mirogoju. Na tenderu koji je trajao tek četiri radna dana su pobijedile četiri tek osnovane firme. Sve četiri ponude bile su jednako vrijedne - 3.510 kuna.

Sve te kompanije ne posluju na lokacijama koje su dobile već su poslovanje prepustile "Velina designu" u vlasništvu Veline Oršolić, bivše dens pjevačice.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.