Котор

О Миљану након избора бруји цијела Црна Гора: ''За мене нијесу гласали ни моји из куће''

  • Извор: Агенције
  • 30.09.2024. 09:30

Као носилац листе “За Котор” желим да речем да највећи побједник которских избора је Грађанска листа “За Котор” јер успјети имати мање гласова него одборника је равно чуду, саопштио је на друштвеној мрежи Икс Миљан Поповић.

“За мене нијесу гласали ни моји из куће. Честитам свима и из срца желим да Котор крене напријед. Оставите его иза себе, избаците мржњу коју његујете и сједните, попричајте зарад свих грађана.. Да живимо боље и љепше! Испуњеније. За Котор”, нагласио је Миљан Поповић.

Поповићева објава изазвала је бројне коментаре а о њему од јутрос бруји цијела Црна Гора, преноси Адриа.

“Хахахахаха Свака част твојим укућанима”, “Узели су паре”, "И ја сам исто доживио са 19 година, буквално ниједан члан фамилије. Ево сад видим да има још неко”, “Ти си за нас побједник избора у Котору”, "Ко је ова легенда да га гласам, а и сладак је реално”, неки су од коментара.

На његовом Инстаграму, уз једну од фотографија, овако је уочи избора своје гласаче позивао на биралишта.

"Љепотице, 29. септембра имаш прилику да одабереш оног ког си одувијек жељела, а да то нико не зна! Зато, број 7! За Котор! Миљан Поповић", навео је он у објави уочи избора.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада