Kršili mjere zabrane

Policija uhapsila četiri lica koja su otvorila ugostiteljske objekte

  • 17.03.2020. 16:05

Policija u Podgorici i Mojkovcu uhapsila je četiri lica koja su otvorila ugostiteljske objekte, kršeći mjere zabrane crnogorskog Ministarstva zdravlja radi sprečavanja prenošenja virusa korona.

Uhapšeni su osumnjičeni da su izvršili krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopštila je crnogorska Uprava policije.

"U Podgorici su slobode lišene S.M. /54/ i D.S. /47/, koje su bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekat `Zetski dom` u Zeti i na taj način prekršile privremenu mjeru zabrane koju je izreklo Ministarstvo zdravlja o sprečavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori", navedeno je u saopštenju.

Podgorička policija uhapsila je i muškarca čiji su inicijali A.D. /27/ koji je otvorio ugostiteljski objekat "Teatro" u Tuzima i vršio ugostiteljske usluge.

Policija u Mojkovcu uhapsila je muškarca čiji su inicijali V.B. koji je juče otvorio ugostitetljski objekat "Rovca", vršio ugostiteljske usluge i time prekršio privremenu mjeru zabranu koju je izreklo Ministarstvo zdravlja.

Lica lišena slobode uz krivične prijave biće privedena tužilaštvima na dalje postupanje, naveli su iz policije. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.