Hrvatska

Radniku iz BiH dizalica pala na glavu

  • 04.09.2020. 22:50

Radnik (50) iz Bosne i Hercegovvine povrijedio se u nesreći na gradilištu ispod Jadranske magistrale u Biogradu. Radio je na radnom stroju teleskopskom viljuškaru oko 17 sati u petak kad se jedan dio radnog stroja odvojio i pao.

- Radnik je uspio iskočiti iz teleskopskog viljuškara s visine od dva i po metra. Povrijeđen je pa mu je pomoć pružena u bolnici. Priroda njegovih povreda još nije poznata, no znamo da nije u životnoj opasnosti. O svemu je upoznat državni inspektor zaštite na radu - rekla nam je zadarska policijska portparolka Ivana Grbin.

- Gornji dio dizalice je bio u kvaru, čovjek se nalazio ispod kada su željezne sajle pukle i pale na njega koji je ostao ležati na zemlji - rekla je čitateljka koja radi nedaleko gradilišta u Biogradu gdje je u toku gradnja trgovačkog centra.

- Ugledala sam grupu ljudi na jednom mjestu i čula kako neko viče. Brzo su došle i policija i hitna, pod rotacijama su čovjeka odvezli u zadarsku bolnicu - dodala je čitateljka 24sata.hr.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.