Јавност огорчена

Шири се видео на којем конобар у Задру вријеђа страног радника, псује и неће да му плати

  • 23.10.2024. 18:21

Из Задра долази нови случај злостављања страних радника, који је згрозио јавност. На друштвеним мрежама појавио се снимак из једног кафића на којој се јасно види како конобар вријеђа непалског достављача због незадовољства везаног уз наруџбу.

Инцидент се догодио у неименованом локалу, а запосленик је, након што је опсовао достављача, избацио га вани и одбио платити за наручену храну. На крају му је на лошем енглеском рекао да "врати храну у своју земљу".

Корисници друштвених мрежа оштро су реаговали на овај догађај. Видео је објављен на Редиту, гдје је према ријечима аутора, понизио достављача пред свима те објавио видео на властитим Тикток и Инстаграм профилима. "Снимак је помно планиран с камером са стране. Сутра би овај достављач могао бити ваша кћер или син. Страшно је да се један конобар тако односи према другом људском бићу," написао је аутор.

Овај инцидент изазвао је вал огорчених реакција, а многи су осудили непримјерено понашање и позвали на већу заштиту страних радника у Хрватској.

(Далмација данас)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Велике битке Другог свјетског рата

    'Велике битке Другог свјетског рата

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)