Slavonski Brod

Tijelo Zorice još nisu pronašli, supružnici ostaju u zatvoru

  • 23.12.2019. 18:10

Županijsko državno tužilaštvo u Slavonskom Brodu je zatražilo, a Županijski sud donio odluku da se ženi (60) i muškarcu (62) koji se sumnjiče za ubistvo Zorice Fadljević (47) iz Sibinja produži pritvor još za dva mjeseca.

Podsjetimo, na temelju osnovane sumnje ŽDO je zatražilo pritvaranje supružnika s kojima se nestala Zorica susrela 18. studenog oko 17 sati u blizini Opšte bolnice u Slavonskom Brodu.

Nakon toga nesrećnoj ženi se gubi svaki trag. Njena porodica nema nikakve informacije, osim da je bračni par uhapšen i pritvoreni zbog sumnje da su ubili Zoricu. Osumnjičeni su u zatvoru u Požegi, brane se šutnjom.

Krim policija je u dva navrata izuzela neke materijalne dokaze iz kuće uhapšen i automobila muškarca u kojemu su pronađeni tragovi krvi. Policija i ŽDO za sada ne izlaze s informacijo što je analiza dokaza pokazala.

- Policija i dalje intenzivno traga za Zoricom Fadljević, odnosno njenim tijelom - rekla je Kata Nujić, portparolka PU Brodsko posavske, napominjući da je cijeli slučaj u nadležnosti Županijskog državnog odvjetništva.

- Podnijeli smo u zakonskom roku zahtijev za daljnje zadržavanje, što je učinjeno prije nekoliko dana - rekla je Mirela Šmital, županijski državni tužilac.

Pročitajte još:

Otkriveno ko je poginuo u stravičnoj eksploziji kod Zvornika

Zvornik: Petoro povrijeđenih pušteno na kućno liječenje

U eksploziji pumpe, jedna osoba smrtno stradala, devet povrijeđenih

Eksplozija na pumpi kod Zvornika, jedna osoba smrtno stradala

Detalji tragedije: Nikolina (17) popila lijek za odvikavanje od heroina, nije joj bilo spasa

Odmotava se klupko ubistva: Izbo druga, pa pričao sa njim dok je umirao

Poginuo pješak, policija traga za vozačem

Ekipa ATV-a u raciji sa Žandarmerijom

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.