Policija povezuje slučajeve

Ubijene četiri osobe u Šibeniku, među njima i poznati preduzetnik!

  • 30.01.2021. 14:53

U Šibeniku su danas ubijene četiri osobe. Policija je saopštila da je u  12:56 sati dobila dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći primila drugu prijavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem istrage, a u ovom  trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska pravovremeno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama.

Kako saznaje portal Šibenik.in, poznati preduzetnik sa šibenskog područja ubijen je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jednog kafića u Vodicama, a napadač je u bijegu. 

Uskoro opširnije...

TOK DOGAĐAJA

15:00 Šibenska policija poslala je saopštenje:

Policijska uprava šibensko-kninska primila je u 12:56 sati prijavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći primila drugu prijavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem uviđaja, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska pravovremeno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama.

14:59 Nađene su još tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

14:45 Navodno su izrešetane dvije osobe u Šibeniku.  

14:30 Prema nezvaničnim informacijama, u pucnjavi je stradao vlasnik jednog trgovačkog centra, no te informacije policija nije potvrdila iako zna njegovo ime. Još ga nitko ne objavljuje, tek se navodi kako je izrešetan Mercedes jednog vodičkog preduzetnika. 

14:00 Ubistvo se dogodilo ispred Djela u Vodicama te je taj dio grada pod opsadom policije. Ispred trgovine parkiran je i izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubistva.

13:45 Saznaju i da je pucnjave bilo i u Ražinama na izlazu iz Šibenika, nedaleko od TLM-a. Na teren su poslate jake policijske snage.