Хрватска

Ужас у дворишту куће: Берач кукуруза му захватио обје руке

  • 25.09.2024. 17:55

С тешким тјелесним повредама, пољопривредник (56) из Потока Калничког, насеља у саставу Општине Калник у Хрватској, у понедјељак ујутро превезен је у копривничку Општу болницу.

Њему је, око 8 сати, у дворишту породичне куће берач кукуруза захватио обје руке за вријеме док се налазио испод њега те га темељно чистио прије бербе, испричала је јутрос његова мајка.

Болне крикове чули су комшије те му одмах ускочили у помоћ.

"Дотрчали смо исте секунде како би му помогли. Његова је снаха угасила трактор, а заглављене руке бојали смо се дирати прије доласка радника Хитне јер је већ све било пуно крви. Још сам увијек ван себе. Чим затворим очи, испред мене је тај шокантни призор који никако да ми изађе из главе",  испричао је за Подравски.хр један од комшија несретног 56-годишњака, који је из Копривнице истог дана пребачен у Клиничку болницу Дубрава.

Тамо је јуче успјешно оперисан и љекари су му обје руке успјели спасити од ампутације, једног од најгорих могућих исхода који је могао снаћи пољопривредника, којег сада чека поприлично дуг опоравак.


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)