Hina javlja

Užas u Zagrebu: Nakon zemljotresa ima zatrpanih osoba!

  • 22.03.2020. 08:56

Na području Zagreba nakon jutrošnjih potresa ima zatrpanih osoba, javlja Hina pozivajući se na saznanja iz zagrebačke vatrogasne stanice.

Dva snažna potresa, prvi jačine 5,3 i drugi jačine 5,0 stepeni pogodila su jutros Zagreb i izazvala štetu na zgradama.

Službenici u vatrogasnoj stanici rekli su da nema potvrđenih informacija o žrtvama, a direktor zagrebačkog Zavoda za hitnu medicinu Žarko Rašić rekao je da je povređeno jedno dijete na koje je pao dio krova.

Evropski mediteranski seizmološki centar objavio je da je epicentar prvog potresa tla, registrovanog poslije 6.24, bio sedam kilometara sjeverno od Zagreba, na dubini od 10 kilometara.

U 7.01 u Zagrebu se osjetio novi zemljotres, koji je trajao nešto kraće od prvog.

U centru grada zabilježena je materijalna šteta, a u nekim dijelovima grada nema struje i vode.

(Foto: Index)

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.