Гордан Грлић Радман

Због говора хрватског министра горе мреже: Запетљавао, демантовао сам себе...

  • Извор: Кликс
  • 23.10.2024. 10:20

Министар спољних послова Хрватске Гордан Грлић Радман протеклог викенда учествовао је на ХДЗ-овом скупу у Шибенику, а његов говор врло брзо се проширио друштвеним мрежама.

Наиме, бројни корисници друштвених мрежа објавили су снимак Радмановог говора који се тешко може објаснити ријечима.

Хрватски шеф дипломатије имао је потешкоће с готово сваком изговореном реченицом, а у једном дијелу говора успио је на неки начин оповргнути сам себе.

"Кажу да се јутро позна... да је боље кренути од јутра јер овај по вечери. Тако је. Међутим по вечери се дан позна. Морамо засукати рак.. рукаве. Морамо се добро ознојити, јер једино на тај начин можемо учинити нешто. Морамо бити храбри, морамо бити мудри. Не можемо бити храбри, јер храброст може бити лудост, а мудрост није довољно сједити под шљивом и мислити о филозофији. Јер, бити у сигурној зони не добиваш ништа, али губиш пуно. Према томе, ујединити храброст и мудрост", дословно је рекао Грлић Радман.

Његов говор коментарисали су и бројни политичари, а на друштвеним мрежама га је подијелио и СДП-ов званичник Јуре Зубчић.

"Даме и господо, министар спољних послова Републике Хрватске. Лијепа наша...", написао је Зубчић.

Грлић Радман стигао је у Сарајево 22. октобра гдје ће одржати низ састанака, укључујући и онај са министром иностраних послова БиХ Елмедином Конаковићем.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 12:30 Серија: Ред Рок (12+) (Р)

    ' 'Серија: Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица