Подгорица

Жена нападнута на концерту Весне Змијанац, алармирала полицију

  • Извор: Телеграф
  • 22.10.2024. 16:01

Подгоричанка В.Ђ. пријавила је полицији да је 20.октобра физички нападнута на наступу Весне Змијанац у једном престоничком локалу.

Како је В.Ђ. изјавила у кривичној пријави, то се десило док се налазила у једном угоститељском објекту у Подгорици, 20. октобра око 01, 30, са пријатељем Б.Д.

- И том приликом сам се налазила на једној степеници, тј. непосредно од пјевачице Весне Змијанац. тада ми прилази једно НН мушко лице, крупније грађе, а на себи је имало зелено-сиву мајицу и саопштило ми да не могу ту да стојим, гдје сам се ја њему извинила и замолила га да снимим извођење једне пјесме од наведене пјевачице - дио је из кривичне пријаве у коју је портал "Дан" имао увид.

В. Ђ. је даље пред полицијом навела да јој је то НН лице тада два пута поновило ријечи "не можете ту да стојите".

- А затим ме исти повлачи за моју десну руку и задаје ми један ударац стиснутом шаком у предјелу главе тј. уста. Након што ме НН лице физички напало, пришла су ми 5-6 лица која у црним мајицама који у наведеном локалу раде као обезбјеђење и удаљили ме из локала - дио је поменуте кривичне пријаве.

Она је након поднесене пријаве пошла у Хитну медицинску помоћ на указивање љекарске помоћи и констатовања повреда, а након тога је љекарски извјештај доставила поступајућем инспектору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.