Разговор

Исповијест београдских проститутки: Када је заузета, ускочи њена сестра

  • Извор: Мондо.рс
  • 03.06.2024. 22:00

Шокантна и истинита исповијест београдских проститутки, даје увид у начин организовања и живота д‌јевојака које се баве овим послом.

Три д‌јевојке С. (25), К. (18) и М. (30) које су дошле у Београд из Крагујевца, Новог Сада и Зрењанина заједно живе на Звездари.

Једна од њих бави продајом туристичких аранжмана, друга се бави умјетношћу и вајарством, док трећа ради у козметичком салону.

Али, ова уобичајена прича има и своју другу страну. Д‌јевојке се у паузи између регуларних послова баве и проституцијом. У те сврхе изнајмљују још један стан, на сасвим другој локацији, у који свакодневно доводе своје клијенте.

Фута открио шта ће урадити са необјављеним текстовима Марине Туцаковић

Фута открио шта ће урадити са необјављеним текстовима Марине Туцаковић

Новинари Монда разговарали су са овим д‌јевојкама о томе како је организован овај нелегални посао, зашто су одлучиле тиме да се баве, имају ли критеријуме према којима бирају клијенте, имају ли свог "заштитника" и да ли ће ускоро престати да зарађују новац на овај начин, који је неприхватљив како са законске, тако и са моралне стране, за већину грађана Србије.

"Немамо макроа"

"Не радимо ни за кога, немамо заштитника и макроа и све организујемо саме". Ово је прва реченица које су д‌јевојке рекле када је почео разговор са њима, за који су инсистирале да буде анониман и да њихов идентитет буде сакривен.

"Све радимо и организујемо саме. Изнајмиле смо стан који има 100 квадрата, два купатила, три собе и луксузан намјештај. Ту доводимо клијенте искључиво по препоруци, што значи да не може да дође нико непознат и да тражи наше услуге. Устајемо касно када не радимо регуларне послове и сталне муштерије нам долазе од 15 часова поподне до 23 часа увече. Термини су око пола сата. За један дан свака од нас може да заради око 500, 600 евра", каже К., која се иначе бави продајом туристичких аранжмана.

Ледене громаде засуле Модричу, погледајте како је то изгледало

Ледене громаде засуле Модричу, погледајте како је то изгледало

Одлучиле су да живе и да раде заједно, како би биле сигурније и безбједније, али сматрају да им заштита мушкарца није потребна.

"Осјећамо се заштићено зато што једна о другој водимо рачуна. Другачије је када нас је три, много је сигурније него да ради само једна. Мана тога јесте што увијек једна која најбоље изгледа има више посла, пошто је муштерије више траже, док друге имају нешто мање. Ипак, то смо прихватиле и свака има своју рачуницу. Повремено умјесто мене ради и моја сестра, али никада нисмо заједно у смјени, зато што не желимо да другој будемо конкуренција", каже С. (25) која иначе ради у козметичком салону.

Понуде кафу и пиће

Како су објасниле, воде рачуна о томе да се муштерије које дођу код њих не осјећају непријатно, да створе опуштену атмосферу која је налик на некадашње борделе.

Невријеме из Бањалуке прешло у регион: На удару Србија и Хрватска

Невријеме из Бањалуке прешло у регион: На удару Србија и Хрватска

"Никада не смије да се деси да муштерије сретну један другог и то је главно правило. Атмосфера је опуштена, увијек скувамо кафу и понудимо пиће, гледамо да се муштерије осјећају добро. Често нам кажу да смо љубазне, драге, расположене. Долазе код нас јер осјећају да овај посао радимо зато што волимо, а не зато што нас је мука натјерала. Мушкарци осјете када се жена гади, када јој је тешко и пружа сексуалне услуге са неком мучнином. Они се онда осјећају лоше и не желе да долазе", каже М. за Мондо.

Клијенте најчешће дочекују провокативно обучене, у халтерима и изазовном доњем вешу. Како кажу, правило им је да увијек по стану носе штикле.

Мустафа којем је Марија Шерифовић обезбиједила услове за живот преварант? Алкохоличар и лажов

Мустафа којем је Марија Шерифовић обезбиједила услове за живот преварант? Алкохоличар и лажов

"Желимо да направимо угођај и зато смо у своје услуге уврстиле и масажу и пропратне активности које клијенти желе. Онима који су нам стални гости, често се дешава да заспе, траже да се истуширају или нешто слично, али ми око тога не правимо никакав проблем. Међу муштеријама имамо неке угледне личности, као што су људи из полиције, затим бизнисмени, љекари, власници грађевинских фирми. Сви нас сматрају његованим, дотјераним и воле да долазе код нас", каже М.

Раде због новца, али и...

Док М.О. која се бави умјетношћу каже да јој бављење проституције одговара зато што иначе води сасвим другачији живот и то јој је "вентил", друге д‌јевојке се слажу да је новац главни разлог због чега су ушле у посао који се сматра једним од најнеморалнијих.

Највише среће у јуну имаће особе рођене у овом знаку

Највише среће у јуну имаће особе рођене у овом знаку

"Све ово радим највише због новца. Није као да немамо посао и од чега да живимо, али нам је потребан додатни извор прихода. Ја имам и дијете које морам да издржавам и овај посао ми помаже у томе. Немам никакав проблем са тим и прије бих зарађивала на тај начин, него да радим за цркавицу читав мјесец па да опет немам ништа, иако знам да већина људи то не схвата", каже С.

Нису биле хапшене

Када процијенимо да је нека ситуација или клијент ризичан из било ког разлога, гледамо да то избјегнемо, објашњавају оне.

"Због тога гледамо да смо увијек све три у исто вријеме у стану, а да клијенти долазе појединачно, а не у групама. Имале смо неколико непријатних ситуација али смо то успјешно ријешиле. Никада нисмо имале проблема са хапшењем нити било шта томе слично, јер водимо рачуна коме дајемо број телефона, који увијек имамо одвојено, приватни и службени. Када зарадим довољно новца или одлучим да је доста бављења проституцијом, без проблема ћу са овим завршити", наводи К.

Ужасан призор у београдском парку: Мушкарац пуцао себи у главу?

Ужасан призор у београдском парку: Мушкарац пуцао себи у главу?


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.