Панчево

Корњаче везане остављене у ријеци: На њима исписана имена

  • Извор: Б92
  • 22.10.2024. 09:04

Фотографија везаних корњача не само да је згрозила пролазнике, већ је отворила дискусију у којој се нагађа шта је разлог оваквог односа према јадним животињама.

Наиме, на кеју на Тамишу у Панчеву један пар је затекао узнемирујућу сцену.

"Муж и ја смо управо наишли на ову одвратност на кеју на Тамишу у Панчеву (код мјеста гдје се остављају чамци на сувом)", гласила је порука пролазнице порталу "Здраво Панчево", уз фотографије језивог злостављања животиња.

Шта сат рођења говори о вама?

Шта сат рођења говори о вама?

На њима се виде двије корњаче везане ланцем и остављене у ријеци. Како је објаснила жена која је послала фотографију, животињама је оклоп везан пластичним везицама и исписан са два имена, тако да подсјећа на магијски ритуал.

"Двије јадне корњаче завезане пластичним везицама и закачене за ланац, на оклопима су исписана имена као и нека перца. Ја стварно не знам шта је ово, али ово су удављене шумске корњаче и стварно је грозно. Мени дјелује као да су нека дјеца/тинејџери покушали да изведу неку 'враџбину' јер не знам шта би друго могло да буде ни коме да се обратимо", написала је она у поруци.

Луксузна модна империја пропала након 40 година

Луксузна модна империја пропала након 40 година

Фотографија јадних корњача узнемирила је кориснике Инстаграма, и изазвала је велики број негативних коментара. Како се може видјети у коментарима, много је оних који мисле да су се дјеца "играла", док има и оних који сумњају да је ово дјело одрасле особе.

"Колико чујем из окружења, те корњаче су заштићене законом. Пронаћи и казнити починиоце", "Зашто вам дјелује да су нека дјеца/тинејџери извели враџбину? Ја данашње клинце не подржавам ни мало, али овакве ствари нажалост раде најчешће одрасле особе… Мада је све могуће", "Оно када мислиш да си све видио али....па хорор. Монструозно", гласили су неки од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Манастири (Р)

    ' Манастири (Р)

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Аграр (Р)