Подијелила причу

Српкиња изгубила новчаник, сатима послије нашла га иза иконе

  • Извор: Телеграф
  • 20.09.2024. 20:37

Једна Српкиња подијелила је дивну и поучну причу која ју је задесила у чувеном српском љетовалишту у Неос Мармарасу у Грчкој. Наиме, њена сестра изгубила је новчаник код капелице у овом мјесту, а сатима касније пронашле су га иза иконе. Неко га је пронашао и такорећи сакрио ту, у страху да можда неће сви бити тако поштени.

"Као агностик ја ћу рећи 'људи су добри' а они вјерујући ће рећи 'Бог је добар/велик/свевидећи'", пише она коментар као увод у своју причу, те наставља:

"Сестра и ја смо у Неос Мармарасу. И на путу до пијаце четвртком она је свратила у капелицу испред главне цркве на бријегу да упали свијеће за своје покојне том приликом јој је испао наш заједнички новчаник са мање од 40 евра. Открила је да нема новчаника бар три сата касније кад је требало да уђемо у апартман јер је у новчанику био и кључ од апартмана“, наводи ова жена.

Право изненађење услиједило је када су отишле да га потраже.

"Отишле смо до капелице и гле! Новчаник нас је чекао мало сакривен иза иконе. Излишно је рећи да није недостајао ни један цент. Хвала особи која га је подигла и ту оставила. Хвала јој на поштењу и поштовању људских вриједности, ЉУДИ СУ ДОБРИ“, поручује на крају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: