Француска

Беба отета из породилишта

  • Извор: Агенције
  • 22.10.2024. 12:44

Беба која је пријевремено рођена отета је из болнице Робер Баланже у француском граду Олне су Боа, а љекари су упозорили да је д‌јетету угрожен живот пошто му је потребна специјална и консантна љекарска њега, пренијели су данас француски медији

Беба Сантјаго стара 17 дана, рођена је прије времена, због чега је неопходно да беба буде под сталним медицинским надзором, упозорило је Министарство правде, а због њеног нестанка француске власти активирале су систем за пронажење.

За отмицу су осумњичени родитељи бебе стари 23 и 25 година, који су од раније познати полицији, пренијела је Бфмтв.

Болница је позвала полицију чим је примијетила да је беба нестала, пренио је Франсинфо, и додала да су родитељи напустили болницу са торбом, и да полиција сумња да су у њој сакрили бебу.

Ухапшено је пет особа блиских бебиним родитељима у области Ливри-Гарган, а у току је њихово саслушање, навели су извори блиски истрази.

Истражитељи настоје да утврде да ли они посједују неке информације о томе гд‌је се дијете и родитељи налазе.

Како је за ову тв станицу навео извор из полиције, наставља се потрага за д‌јечаком по имену Сантијаго који је стар 17 дана, а акција трагања је проширена и на иностранство.

Према истом извору, беба која је превремено рођена налази се у озбиљној животној опасности пошто је већ 12 сати без потребне љекарске његе.

Сантијаго је требало да остане у болници још неколико нед‌јеља.

Систем за проналажење усвојен у Француској у фебруару 2006. године и до сада је у Француској активиран око тридесет пута.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?