Мичиген

Дјевојчица насмрт избола сестру јер није пустила воду у WC-у

  • Извор: Агенције
  • 02.10.2024. 14:03

Неименована 13-годишња тинејџерка оптужена је да је насмрт избола своју седмогодишњу сестру у Мичигену у суботу поподне, пише "Дејли Мејл".

Старија сестра чувала је млађу док су родитељи били вани. Убиству је претходила жестока свађа око пуштања воде на WC-у. Старија сестра чекала је након тога млађу у купаоници те је више пута избола ловачким и месарским ножевима.

Тинејџерка је након убиства наводно избезумљено назвала оца прије него што је позвала полицију и хитну помоћ. Медицински тим превезао је дјевојчицу у болницу гдје су могли само прогласити смрт. Имала је десет убодних рана у распону од абдомена, преко врата, до главе.

Објављене експлицитне фотке учеснице Задруге

Објављене експлицитне фотке учеснице Задруге

Полиција је саопштила како су у купаоници пронашли поруку о пуштању воде. Додали су да је тинејџерка била врло смирена и није показивала никакве емоције када су дошли по њу.

Тужилац је одлучила да ће остати у систему за малољетнике умјесто да јој суде као одраслој особи. Оптужена је за убиство првог степена, тешко убиство и злостављање дјетета првог степена.

Шокиране комшије окупиле су се поред куће одмах након трагедије и оплакивали "слатку дјевојчицу која се свакодневно возила бициклом по улици".

"То је врло трагичан дан, врло трагичан дан за нас", рекла је комшија Џули Пагото и додала како би дјевојчица увијек стала и разговарала са комшијама. Задњи пут је причала с њом вече прије трагедије.

Застрашујуће: Путник из авиона снимио почетак иранског напада

Застрашујуће: Путник из авиона снимио почетак иранског напада

Родитељи су шокирани. Испричали су да с тинејџерком никада није било проблема, ни у школи ни код куће. Међутим, комшије су је описале као "чудну".

"Била је јако тиха", рекао је један дјечак из комшилука.

Међутим, додао је да никад није мислио да би учинила нешто овако. Други је испричао да су сестре биле као најбоље пријатељице.

Пријатељи и породица оставили су испред куће љубичасти бицикл с балонима, цвијеће, фудбалску лопту и плишане играчке.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.