"Мало ми је неугодно"

Дјевојка истетовирала лик градоначелника Будимпеште, па изазвала његову реакцију

  • Извор: Агенције
  • 26.06.2024. 10:05

Иако је поприлично неуобичајено да се грађани одлуче да истетовирају лик политичара, дјевојка из Будимпеште одлучила се управо на такав потез те је на тијело истетовирала ни мање ни више него лик градоначелника Будимпеште - Гергељ Карачоњ

Дјевојка је одлучила истетовирати лик првог човјека Будимпеште на чланку, а тату мајстор је образложио како су се одлучили на ову идеју.

- Заправо смо попили неколико пива и онда смо дошли на ову сјајну идеју да то урадимо. Смртно озбиљно. Размишљали смо ко би могао бити предложен међу политичарима. Карацсони је добар момак, сладак је и све је тако смијешно - рекао је.

Дјевојка која је истетовирала лик градоначелника Будимпеште рекла је како није пожалила због овог чина.

- Ако касније зажалим, могу то прикрити било чиме - рекла је.

Према ријечима тату мајстора, када је видио тетоважу, градоначелнику је било неугодно што је могао видјети своје лице у одразу неког другог.

- Па, мало ми је неугодно. Иначе, дјевојка је била јако коректна и обећао сам јој да ћу учинити све да не пожали због те тетоваже. Иначе, нисам за тетоваже, борим се и са својом дјецом да ублажим њихове жеље у том погледу. Надам се да то неће постати мода - поручио је Карацсони.

Иако је тату мајстор понудио градоначелнику Будимпеште да се реваншира тако што ће истетовирати лик дјевојке, он је то одбио.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.