Оторбурн

Држављанин БиХ изазвао тешку несрећу - дијете животно угрожено

  • Извор: Агенције
  • 15.07.2024. 20:20

Тешка незгода догодила се у понедјељак, 15. јула, на ауто-путу А99 према Салцбургу у близини Отобруна у Баварској. Било је неколико повријеђених, међу којима има и дјеце. Једно од њих је у животној опасности. Спасилачки хеликоптери одвезли су повријеђене у болницу. Ауто-пут је био затворен сатима због чега се створио километарски застој.

Како се сазнаје из полиције, 34-годишњи држављанин БиХ је својим аутомобилом прекасно уочио саобраћајни застој и ударио у аутомобил 56-годишњака из Минхена. Аутомобил је отклизао преко ауто-пута у лијеву заштитну ограду и са собом "однио" још један аутомобил.

У возилу 34-годишњака били су његова 33-годишња супруга и њихово четворо дјеце, старости од пет мјесеци до осам година. Сви у аутомобилу су тешко повријеђени осим мушкарца. Двогодишње дијете је животно угрожено. 

Двоструко убиство у Тополници: Пуцао на супружнике, полиција на терену

Двоструко убиство у Тополници: Пуцао на супружнике, полиција на терену

Лакше су повријеђени и возач другог аутомобила (48) као и његов отац. Медицинска помоћ и спасилачки хеликоптери одвезли су повријеђене у болницу.

Уз бројне спасиоце из ватрогасне јединице Отобрун, на мјесту догађаја била је и служба за одржавање ауто-пута Хохенбрун. 

Главни пут морао је бити потпуно затворен док је трајао увиђај незгоде. Потпуна обустава због радова чишћења трајала је до послијеподневних сати. Полиција је саобраћајницу отворила у 15.00 сати.

На возилима је настала материјална штета од најмање 20.000 евра. Минхенски државни тужилац послао је вјештака на мјесто незгоде како би се разјаснили узроци немилог догађаја. 

У саобраћајној несрећи код Теслића погинуло једно лице

У саобраћајној несрећи код Теслића погинуло једно лице

Полиција сада трага за учесницима у саобраћају који су уочили незгоду и могу дати информације о догађају који још није јасно утврђен, преноси "Феникс-Магазин".

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм