Није пријатно за гледати

''И ово да буде врховни командант'': Камала објашњавала важност избора, па ''пукла од смијеха''

  • 16.10.2024. 07:21

Потпредсједница САД и кандидат демократа Камала Харис није успјела да сузбије смијех док је покушавала да истакне важност предстојећих предсједничких избора у Америци.

Наизглед говорећи без телепромптера, Харисова је на митингу у Аризони рекла да то што су САД "узор за демократију" понекад осјећа као бреме.

"Када размислимо о томе какви су улози на овим изборима – па, они су препуни неких ствари", изговорила је Харис прије него што се заценила од смијеха. 

Присталице Харисове су подржале оно што су сматрали њеним покушајем да на једноставан начин објасни сложеност избора, али је њен наступ наишао и на многе критике због онога што је перципирано као недостатак говорничке способност и нова епизода њеног злогласног "кикотања".

"Камала Харис без телепромптера је најгора ноћна мора Демократске партије", написао је сарадник Фокс њуза Стив Кортес на Иксу, додавши да је Камалин наступ био "бруталан за гледати".

Паника у Кијеву: Наредили евакуацију једног од кључних градова, Руси стижу

Паника у Кијеву: Наредили евакуацију једног од кључних градова, Руси стижу

Други корисник је сугерисао да би "кикотање" Харисове могло да буде параван за њену "несигурност и неспособност", док су се неки корисници запитали "како би неко могао озбиљно да је изабере за било коју функцију, а камоли за врховног команданта".

Критичари Харисове често истичу оно што тврде да су неконтролисани напади смијања кандидата демократа. Након што је Џозеф Бајден најавио да одустаје од трке за реизбор и подржао Харисову као новог кандидата, руски предсједник Владимир Путин је у шали примијетио да Камалин смијех указује да "јој све иде добро", те да би се због наводног доброг расположења могла суздржати од даљих санкција Русији. Након што се Путинова "подршка" Харисовој у предизборној трци раширила по америчким медијима, Бијела кућа је затражила од руског предсједника да не коментарише више предстојеће изборе у САД. 

Трамп: Лажљива Камала Харис

Трамп: Лажљива Камала Харис

До новог инцидента је дошло убрзо након што је Трампов тим оптужио телевизију Си-Би-Ес да су "варљиво" монтирали одговор Харисове у интервјуу како би сакрили "салату од ријечи" која је је наводно била оригинални одговор потпредсједнице САД.

Оптужбе су биле засноване на чињеници да је одговор на питање о Израелу који је емитован у оквиру емисије "60 минута" био далеко концизнији од онога који је претходно емитован у оквиру најаве интервјуа, преноси РТ Балкан.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?