Саманта Кејн

Једина особа на свијету која је три пута мијењала пол: Данас има 64 године и напокон је срећна

  • Извор: Стил Курир
  • 24.09.2024. 12:26

Саманта Кејн данас је напокон срећна у својој кожи, али ситуација годинама није била таква. Она је особа која је чак три пута мијењала пол.

Саманта Кејн данас има 64 године и воли да је људи ословљавају са Лејди Карбисдејл власница дворца. Она је доспјела у новине тако што је промијенила пол чак три пута.

Данас се бори да прода дворац у Шкотској који је купила и реновирала како би себи испунила жељу да живи као принцеза.

Разлог зашто продаје дворац је тај што је изложена хомофобији и често се осјећа као да је "пала с Марса" у Шкотској гдје се тренутно налази.

Ово је њена прича

Рођена као Сем Сашими, одлучила је да промијени пол у доби од 37 година. То је било 1997. године а иза себе је имала развод од жене са којом је добила двоје дјеце. У то доба Сем нестаје, а рођена је Саманта Кејн.

"Било ми је много тешко да оставим посао и породицу и да промијеним пол, али на крају сам скупила храброст и то сам урадила. Била сам у тој ситуацији гдје нисам имала избора. Мрзила сам то што сам трансродна, хтјела сам да будем жена. Иако ми је било мрско да кажем истину породици, морала сам то да им кажем. То је резултирало тиме што ме се читава ужа и шира породица одрекла. Сви који су сарађивали са мном, прекинули су везе. Било је то веома тешко и усамљено вријеме. Али нисам одустајала. Покупила сам се и доказала сам се свијету да могу да успијем", рекла је она.

Муслимани у Словенији траже да се у школе уведе јеловник без свињетине

Муслимани у Словенији траже да се у школе уведе јеловник без свињетине

Седам година касније, 2004. године одлучила је да опет промијени пол у мушки, па постаје Чарлс Кејн.

"Недостајала су ми дјеца и само сам хтјела да ми се врате. У својој глави сам само мислила да морам да се вратим на оно што је било и да се поново повежем са дјецом. Зато сам одлучила да поново вратим пол у мушки како бих вратила дјецу. Увијек су говорили да ме се сраме, а ја сам толико хтјела да се вратим у њихове животе. Зато сам помислила да сам можда превише тражила од њих и да је можда вријеме да се жртвујем и зато сам поново постала мушкарац", наставља своју причу.

Ухваћено прасе које је залутало у кружном току

Ухваћено прасе које је залутало у кружном току

Али потом 2019. године одлучује да опет постане Саманта. То је била трећа операција промјене пола, да би данас рекла како се напокон осјећа добро у својој кожи, преноси Стил Курир.

"То је био период када сам осјетила да се средина у којој сам живјела промијенила. Моја дјеца су ме тада прихватила и схватила су да ме то чини срећном, па су ми дали зелено свјетло да се вратим у женску кожу. Али на крају, ја са дјецом нисам блиска јер су они одрасли не познајући ме. Данас они живе своје животе, а ја живим свој живот", закључила је.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?