Трагедија

Крава убила дјевојку: Газила је до смрти

  • Извор: Агенције
  • 16.10.2024. 18:53

Жена из Велике Британије послала је фотографију крава у пољу својој мами неколико тренутака прије него што је изгажена на смрт.

Ребека Морис је шетала свог пса у пољу у Лестерширу увече 9. јула 2022. године када је послала фотографију са описом "краве".

У истрази пороте, која је почела у понедјељак, речено је да је породица 29-годишње дјевојке, забринута због одсуства одговора на њихове поруке, отишла у ту област и пронашла је смртно повријеђену.

Снимак пса који силази низ степенице насмијао и одушевио гледаоце

Снимак пса који силази низ степенице насмијао и одушевио гледаоце

Фармер Гај Хатон и други становници су покушали да је реанимирају прије него што је стигла хитна помоћ, али је она проглашена мртвом на лицу мјеста, преноси "ББЦ".

Форензички патолог Мајкл Бигс рекао је у истрази да је Морис имала "отиске папака" на грудима и раменима и да је задобила повреду јетре, што је довело до њене смрти од унутрашњег крварења.

Први позиви хитној служби били су да је жена нападнута или задављена, рекао је болничар који је био на лицу мјеста, на саслушању, али обдукцијом нису пронађени докази о умијешаности друге особе.

Објављен снимак: Мистериозни дронови надлијетали касарне ОС БиХ

Објављен снимак: Мистериозни дронови надлијетали касарне ОС БиХ

"Природа повреда и њихова тежина су превелики да би их нанијела друга особа, у складу су са великим тешким створењем као што је крава", рекао је он.

Додао је да број повреда "није толики" да вјерује да је умијешано цијело стадо, и умјесто тога мисли да је ријеч о "релативно кратком инциденту са једном кравом".

Истрага се наставља.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: