Тајланд

Кренули да сахране кћерку, а она се изненада пробудила

  • Извор: Агенције
  • 02.10.2024. 12:50

На Тајланду забиљежен је невјероватан тренутак када се Чатапорн Срифонла (49) изненада пробудила на путу ка гробљу гдје је требало да буде сахрањена. Чатапорн је, по свему судећи, умрла док су је возили из болнице у њен дом у провинцији Удон Тани, 29. јуна прошле године, али је то било само тренутно.

Болничари су вјеровали да је преминула током вожње, а њена ожалошћена мајка Мали обавијестила је родбину о трагедији, приписавши смрт борби са раком јетре.

- Моја кћерка је била на лијечењу од рака у болници, али доктори су нам рекли да има мале шансе да преживи. Жељела сам да своје посљедње тренутке проведе са породицом, па сам средила да је врате у наш дом. Били смо сломљени када смо открили да је умрла на путу кући - испричала је тада Чатапорнина мајка.

Прилика за посао: Шпанија нуди 30.000 КМ да се преселите у ову покрајину

Прилика за посао: Шпанија нуди 30.000 КМ да се преселите у ову покрајину

Породица је припремила сандук, организовала комеморацију и кремацију, а онда се десило невиђено. Док је комби био на путу до храма Ват Сри Падунг Патана, Чатапорн је изненада отворила очи. Услиједиле су вриска, цика и Њена мајка Мали је, истовремено и збуњена и срећна и запрепашћена, поново имала разлог да позове сву родбину, али овог пута с добрим вестима – њена кћерка је ипак жива!

- Љекари су нам рекли да има мале шансе да преживи, а ми смо се надали да ће провести посљедње тренутке са породицом, преноси Дејли Мејл.

Сличан инцидент догодио се раније тог мјесеца у Еквадору, када се Бела Монтоја (76) пробудила у свом ковчегу током комеморације. Она је почела да гребе ковчег да би људи схватили да је жива, али је нажалост преминула недјељу дана касније.

Сва та чудесна оживљавања терају на то да се постави питање о границама медицинске дијагностике и вриједности живота.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм