Тајланд

Лажни доктор 20 година обављао операције повећања мушкости

  • 24.09.2024. 20:15

Китикорн Сонгсри, из града Самут Сакхон, у централном Тајланду, ухапшен је прије неколико дана пошто га је пријавио незадовољни пацијент коме је Сонгсри уградио силиконске имплантанте у пенис, усљед чега је пацијент добио озбиљну инфекцију полног органа.

Али, тек након хапшења, прича постаје још бизарнија.

Наиме, Сонгсри, иначе 36-годишњак, признао је полицији да он уопште нема потребно образовање да би изводио било какве оперативне захвате, и да је чак 20 година обављао различите операције представљајући се као лажни доктор, што даље води ка томе да је још као малољетник почео да се лажно представља и да оперише људе.

Операције је обављао у једној кући у централном Тајланду, у којој је на крају и ухапшен, а приликом испитивања признао је да има образовање закључно са деветим разредом школе. Он је полицији рекао да је сам научио како да угради имплантате када је имао 14 година, и да је то радио од тада.

Признао је и да је оглашавао своје услуге путем друштвених медија и да је оперисао најмање два или три пацијента сваког мјесеца, упркос томе што није имао медицинску обуку или лиценцу доктора.

Полиција га је ухватила на д‌јелу тако што је у сарадњи са званичницима од‌јељења за подршку здравствених услуга организовала да тајни агент контактира нелиценцираног љекара и представи се као потенцијални клијент.

"Када је агент био позван у ту кућу где су се обављале процедуре, тим полицајаца је извршио рацију и ухапсио лажног доктора. Признао је да је завршио само 9. разред, додајући да је сам научио како да спроводи деликатне процедуре повећања мушкости када је био тинејџер", појаснили су из полиције.

Током испитивања, Китикорн Сонгсри је рекао истражитељима да је пружао услуге последњих 20 година и да тренутно наплаћује између 150 долара и 600 долара по поступку.

Он је оптужен да је водио неовлашћену амбуланту и пружао медицинске услуге без дозволе. Поред тога, Сонгсри се суочава и са судским процесом од стране клијента чији је силиконски имплант покварио, што је изазвало озбиљну инфекцију и еректилну дисфункцију која је трајала чак и након лијечења, преноси Zanimljivostidana.com.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм