Раскринкали још једну лаж

Либерали насјели на фотошопирану фотографију Камале Харис у Мекдоналдсу: Ево доказа

  • 28.10.2024. 21:21

Кандидат за америчког предсједника Камала Харис од преузимања функције потпредсједника САД-а стекла је репутацију "политичког лажова".

Од низа неистина које је Харис изнијела током кампање, а и прије ње, једна је посебно ових дана актуелизована. У жељи да се повеже са средњом класом у Америци, Харис је тврдила како је некада радила у Мекдоналдсу.

Као и многе друге, прича се распредала по друштвеним мрежама, а онда је један инфлуенсер направио фотографију на којој се види Камала Харис у униформи Мекдоналдса. У питању је заправо била Канаџанка по имену Сузан Берније, која је умрла од рака 2007. године.

Поново су покушали да изврше атентат на Фица?

Поново су покушали да изврше атентат на Фица?

Фотошопирану фотографију искористили су либерални како би поткријепили причу Камале Харис, али брзо се прочула и истина.

Фотошопирана слика појавила се након што је Трамп оптужио Харис да је лагала о томе да је радила у Мекдоналдсу током љета 1983. док је била на паузи од постдипломских студија на Универзитету Хауард.

Ланац брзе хране је рекао да није у могућности да потврди Камалино запослење, пишући на Кс , „Иако ми и наши примаоци франшизе немамо евиденцију о свим позицијама које датирају из раних 80-их, оно што чини '1 у 8' тако снажно је заједничко искуство које су многи Американци имали."

„1 од 8“ је референца на често цитирану статистику која показује да је сваки осми Американац у једном тренутку радио у Мекдоналдсу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм