Потпредсједница САД-а

Људи се спрдају са Камалом Харис: Изгледа да је научила нову ријеч

  • Извор: Курир
  • 27.09.2024. 12:09

Потпредсједница САД-а Камала Харис дала је интервју је за МСНБЦ који је емитован у четвртак, а један је њен одговор посебно привукао пажњу.

Ријеч ‘холистички‘ поновила је три пута у само 23 секунде како би појаснила став о потреби приуштивог стамбеног простора.

‘Напримјер, дио посла одрадићемо кроз давање бенефиција и помоћи државним и локалним властима око транзитних долара‘, рекла је па наставила:

‘... и гледајући холистички на везу између тога и становања, и гледајући холистички на подстицаје које ми у савезној влади можемо да створимо за локалне и државне владе да се заправо укључе у планирање на холистички начин који укључује давање приоритета приуштивим становима за запослене‘, појашњавала је Харис.

Спомињање ријечи ‘холистички‘ очито је збунило гледаоце, а критичари, нарочито из Трампових редова, нису пропустили прилику да се спрдају на Камалин рачун на друштвеним мрежама.

- Чини се да је Камала управо научила ријеч ‘холистички‘, написао је један корисник, изрезавши тај тренутак из интервјуа.

- Камала је научила ријеч ‘холистички‘. Користи је три пута у мање од тридесет секунди. Интелигентни људи не говоре овако, написао је на друштвеним мрежама конзервативни радијски водитељ Клеј Тревис.

‘Данашња нова ријеч на Камалином шведском столу са салатама од ријечи: "Холистички", примијетио је Мајк Дејвис из пројекта Артикл 3.

Дејли мејл пише како преглед транскрипата њених говора указује да је у припремљеним говорима повремено користила ту ријеч, али да је у кампањи користи све више како би покушала детаљно да опише начине на које планира да ријеши проблеме.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: